Babysalmesang

Babysalmesang starter i Toftlund Kirke Torsdag d. 22 august.

Babysalmesang starter i Arrild Kirke Tirsdag d. 20 august

Babysalmesangen i Toftlund kirke foregår en gang om ugen i otte uger. Der synges, klappes, danses, vugges og både forældre og babyer nyder det. Mette Frost Clausen, musikpædagog, lærer og kirkesanger, spiller guitar, banker rytmer og synger for.
Efter sangtimen er der et lækkert traktement og hygge på Herrestedgaard.

Deltagerbetalingen udgør 200 Kr.

Babysalmesang

er blevet vældig populært i de senere år og nu har vi også fået dette tilbud i Tirslund og Toftlund sogne.

Kirkesanger og musikpædagog Mette Frost Clausen samler hver uge nogle mødre (eller fædre eller bedstemødre) med babyer. Mødrene synger f.eks. ?Spænd over os dit himmelsejl? mens de løfter og sænker et lagen over deres små. Og mens børnene bliver vugget i dynen synges: ?Sov sødt, barnlille?' og meget andet.

Der synges også små rytmiske sange med bevægelser.

Både babyer og mødre vil sent glemme melodierne og sanseindtrykkene.

Efter 40-45 minutters salmesang er der et lille traktement med kaffe/te/saftevand samt brød og frugt på Herrestedgaard.

Det koster 200 kr at være med. I prisen er inkluderet "Min første salmebog" samt traktementet hver mandag og afslutningsgudstjenesten med spaghettispisning.

Den er for hele familien og alle andre familier, der har lyst til at være med.

Ifølge musikpædagoger befordres babyers udvikling af udtryk og følelser i takt med, at de vugges og bevæges til lyden af sange og musik.

Babysalmesangen er fortrinsvist for babyer inden for Toftlund ogTirslund sogne, men kan udvides, hvis der bliver plads. I første omgang er der plads til 12 babyer mellem 2 og 8 måneder gamle med hver 1 forælder (eller bedsteforælder).

Et forløb strækker sig over 8 gange, hvor der synges og leges ca 3 kvarter i kirken, hvorefter der er kaffe på Herrestedgård.

For nærmere oplysninger kan Mette Frost Clausen kontaktes på  74830509

Tiklmelding til Marianne 20927509 ell. mc@toftlund.net