Børnesalmesang i Toftlund Kirke er musikalsk dåbsoplæring og bygger oven på babysalmesang. Der synges og danses, leges og fortælless for de 1-3 årige ledsaget af (bedste-)forældre.

Opstart mandag den 24 oktober 2016 Kl. 16.00.

Derm er drop ind i våbenhuset fra kl. 16 - 16.15 hvor vi får en lille forfriskning.

Indhold: småbørns- og salmesang, sanse og danse. Se nedenfor. Pris: 100 kr. Medbring: en pude eller et tæppe. Vi sidder på gulvet.

Tilmelding til Mette Frost Clausen med navne på barn- og voksendeltager, mobilnummer og mailadresse. Kontaktperson og tilmelding efter ”først-til-mølle-princippet” til: Mette Frost Clausen på mc@toftlund.net eller pr. sms til 209 27 509.

Prisen er 100 Kr pr deltagende barn.

Der er plads til max. 15 børn. Børnesalmesang styrker barnets musikalitet og sanser Børnesalmesang bygger oven på babysalmesang og er musikalsk dåbsoplæring, hvor vi både synger, leger og lærer om Gud, mærker de trygge rammer og det kærlige nærvær med hinanden. Børnesalmesang er en god mulighed for at opleve kirkerummet på en helt anden måde. Repertoiret er fyldt med sang, rytme, stimulering af sanserne med berøring, sprog- og bevægelege og udforskning af instrumenters lyde. Der er ”drop ind” det første kvarter, hvor man kan komme af overtøjet, og her er der mulighed for en lille forfriskning i våbenhuset.

Vi leger, synger og danser i ca. 45 minutter til kendte og nye børnesange, salmer og remser i vores smukke kirkerum. Børnesalmesang tager afsæt i barnets naturlige udvikling og medfødte musikalitet. Børnene får en stjernestund med mor/far/bedste, som de er trygge sammen med. I samspil med andre voksne og børn udvikles sprog og motorik. De musikalske aktiviteter er med til at understøtte kreativitet, give livsglæde, kropsbevidsthed og selvtillid. Som afslutning på sæsonen inviterer kirken hele familien ind til spisning, salmer og leg. Forkundskaber er ingen forudsætning. Lysten til samvær med dit barn er vigtigst.

Sognepræst Marianne Zeuthen Tårnvej 1 6520 Toftlund Tlf. 74831443.

Børenesalmesangen er nu godt og vel halvvejs i forløbet med efterårsholdet 2016.

Det er sjovt at se at nu begynder børnene med at genkende de forskellige sange og lege vi laver.

Nedenunder er der billeder fra holdet, hvor der der godt kunne have været plads til et par stykker mere.