Midt Syd Kantori medvirker ved følgende Gudstjenester.

Søndag d. 25 februar 2018 Kl. 10.30 i Toftlund Kirke.

Søndag d. 15 april 2018 Kl. 10.30 i Toftlund Kirke

Kor workshop med Line Groth Riis

Lørdag d. 20/1 2018 Kl. 10-15.

Alle er velkommen til Kor woekshop med Lne Groth Riis.

Tilmelding til Korleder Lars Christesen på mobil/sms 23965135 eller mail larselmholdt@hotmail.com.

Line Groth Riis er uddannet med rytmisk sang og korledelse fra Det Jyske Musikkonservatorium.

Som sanger, arrengør og medleder af Vocal Line har hun bla. optrådt i New York med Bobby McFerrin.

Hun optræder i hele verden med hendes prisvindende elektroniske vokalgruppe Postyr Projekt og laver mange korworkshops i DK og Tyskland

Hvis du har lyst til at synge og være en del af et godt fællesskab, er du hjertelig velkommen.

Vi øver hver tirsdag aften Kl. 19.30 - 21.30

Billederne er fra vores super hyggelige sommerafslutning 8. juni.

Info om koret

Koret blev dannet i 2006 hvor Toftlund kirkekor, og Agerskov kirkekor blev slået sammen til et kor med navnet Midt Syd Kantori.

Koret hører under Toftlund kirke og ledes af organisten i Toftlund, og holder ugentlige øvelser på Herrestedgaard ved Toftlund kirke hver tirsdag kl. 19.30-21.30.

Midt Syd Kantori synger til gudstjenester Toftlund kirker og holder ca. 8 koncerter i året, fortrinsvis i Sønderjylland. Sæsonen afsluttes med en sommerudflugt, hvor der er indlagt koncert og medvirken ved gudstjenester.

Koret har bl.a. været på sommertur til Norge og Hamborg, Midtjylland, Århus, København og Nordsjælland.

Koret har etableret sig med et korråd bestående af 4 kormedlemmer + dirigent

Formand: Svend Nørgaard (tlf. 74519296 / 20163496)

Dirigent: Lars Elmholdt Christesen (tlf. 48241762 / 23965135)

Hvis du ønsker at synge med i Midt Syd Kantori kan du henvende dig til formanden eller dirigenten

Alle der har lyst til at synge er velkommen og kan uforpligtende prøve det af!

Koret synger klassisk kirkemusik, folkelige sange og gospel.

Hjertelig velkommen til et godt fællesskab - menneskeligt og musikalsk.

Se meget mere på korets hjemmeside www.midtsydkantori.dk

Venlig hilsen, korrådet.

v. Lars Elmholdt Christesen

Sæsonopstart.

Midt Syd Kantoriet begynder efterårssæsonen tirsdag. d 15 august Kl. 19.30 - 21.30.